10 Mart 2013 Pazar

En Güzel Oyuncakların adresi yumurcakdunyasi.gen.tr

Çocukların küçük yaştan itibaren oynamaya başladıkları oyuncakların hem zeka gelişimine, hem de keyifli zaman geçirmelerine yardımcı olmaktadır.Çocukların geneli küçük yaşta oynamaya başladıkları oyuncaklar sayesinde, ileride hangi mesleği yapacağı da oynadığı oyuncak türlerinden belli olduğu söylenir.

Ülkemizde ne yazık ki çin ve diğer ucuz işçilik olan ülkelerden gelen oyuncaklar çocuklarımız için büyük tehlike arz etmektedir ve çok çabuk bozulmaktadırlar.

Oyun çağında olan afacanlar için doğru ve kaliteli oyuncağı seçmek son derece önemlidir, alacağınız oyuncağın yapım aşamasında kullanılan zararlı maddeler çocuğunuza ciddi zararlar verebilir.Bu yüzden çocuğunuz için alacağınız oyuncak onun sağlığı açısından son derece önemli ve dikkat edilmesi gereken bir konudur.
 

Yumurcak dünyası olarak, çocuklarınız için kaliteli ve tamamen sağlıklı olan en güzel oyuncakları interaktif olarak sizlere sunuyoruz.Son yıllarda çocuklar tarafından yoğun ilgi gören Caillou, pepe, hello kitty, barbie ve pocoyo gibi en çok tercih edilen oyuncakları sizlere uygun fiyat garantisi ile gönderiyoruz.Sitemizden yapacağınız 100 lira ve üzeri alışverişlerinizde kargo ücreti alınmamaktadır.

Yumurcak Dünyası olarak, oyun cağında olan tüm yumurcaklar için çabuk bozulmayan, kaliteli ve sağlık açısından hiçbir zararlı madde içermeyen oyuncakları siz değerli müşterilerimize ürün çeşitliliğimiz ile hizmet vermeye devam ediyoruz.Online ödeme yaparak saat 17.00'dan önce vereceğiniz siparişleri aynı gün kargoya veriyoruz ve en kısa sürede oyuncaklar elinize ulaşmış oluyor.

Herkes oyuncak satar, ancak herkes kaliteli ve sağlıklı oyuncağı ucuza satamaz.

Hiç yorum yok: